over de stichting

Stichting Ablehouse is opgericht in maart 2021

Bestuursleden

Erwin van Rheenen, voorzitter

Marleen Swenne, secretaris

Hans Cassa, penningmeester

Patrick Cepero, bestuurslid

Adres

Almstraat 62, 1079 XD Amsterdam

KVK 82063915

RSIN 8623.22.613

Triodos Bank NL51 TRIO 0320 1927 25

Anbi status is aangevraagd

Beloningsbeleid


Iedereen die voor Ablehouse werkt, doet dat op vrijwillige basis. Vrijwilligers kunnen desgewenst in aanmerking komen voor een jaarlijkse vrijwilligersvergoeding.

Hoofdlijnen Beleidsplan

Missie & doelstelling
Stichting Ablehouse wil mensen met een handicap zonder problemen op vakantie laten gaan en biedt daarom de mogelijkheid tijdelijk hun aangepaste woning te ruilen. Ablehouse richt zich op álle mensen met een handicap met eventueel gezelschap. Het doel is, uiteindelijk een wereldwijde uitwisseling van aangepaste woningen te bereiken. Met dit initiatief zorgt Ablehouse ervoor dat mensen met een handicap volwaardiger kunnen deelnemen aan de maatschappij.

 

Methode

De tijdelijke huizenruil vindt plaats via een daartoe ingerichte website, waarop ook alle aanpassingen van de betreffende woningen genoemd zijn. 

 

Deelname

Deelname aan Ablehouse kost niets. We hebben dit zo besloten, opdat iedereen een leuke en drempelloze vakantie kan organiseren.

 

Community 

Ablehouse wil behalve huizenruil mogelijk maken, ook een community creëren van mensen met een handicap die elkaar adviseren, steunen, en ideëen kunnen uitwisselen. Als de organisatie groeit en er medewerkers nodig zijn, worden die nadrukkelijk geworven onder de doelgroep. Bij alle activiteiten wordt zeer discreet omgegaan met ieders privacy.

Klik hier om het volledige Beleidsplan te downloaden.