press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

OVER ABLEHOUSE

ruil je aangepaste woning en ga zorgeloos op vakantie

Ablehouse is voor mensen met een handicap die makkelijker en leuker op vakantie willen. Hier ruil je je aangepaste woning met een andere aangepaste woning. Zo ga je er met een gerust hart even tussenuit. 

Heeft de woning alles wat jij nodig hebt? Dit check je via een uitgebreid selectiesysteem. Geen tegenvallers meer, zoals een te krappe douche of een te hoog aanrecht... Bovendien kun je zien hoe anderen hun huis hebben aangepast: inspirerend!

Noord-Holland
Noord-Holland
press to zoom
Zuid-Holland
Zuid-Holland
press to zoom
Zeeland
Zeeland
press to zoom

Dit zijn onze drie topbestemmingen; er komen dagelijks woningen bij. Klik hier voor een volledig overzicht.

nieuwsflits

2020-12-15 16.16.54.jpg

Binnenkort worden we geïnterviewd door Radio Laren. Een zomerse avond in een heerlijke tuin; aan tafel veel geïnteresseerde gasten.

Hoe werkt het?

Verkennen

Je kunt kosteloos rondkijken op Ablehouse. Je ziet dan een overzicht van ons aanbod. We publiceren hier geen privégegevens; dus geen namen of specifieke adressen.

Deelnemen

Wil je je huis aanbieden en deelnemen aan Ablehouse? Registreer je dan gratis. Zodra de registratie klaar is, stuur je ons de gegevens van je woning met vermelding van je registratienummer. Een checklist kun je hier downloaden. Je krijgt bericht zodra je woning op de site staat. Nu kun je een half jaar lang kosteloos een ruilwoning zoeken. Daarna vragen wij je lid te worden van Ablehouse.

Ruilen

Je hebt een ruilwoning gevonden en wil weten of je een ruil kunt afspreken. Stuur ons een email met het registratiekenmerk van de woning. Wij leggen dan voor jou contact met de eigenaar. Als deze ook wil ruilen, geven wij dat aan je door.

Als je nog geen lid bent, vragen wij je dat nu te worden.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kost 90 euro per jaar. Mensen die leven op bijstandsniveau kunnen korting aanvragen.

naar het overzicht lidmaatschap